Отборът не е извънземен. Това са добри футболисти, добра игра,

...
Отборът не е извънземен. Това са добри футболисти, добра игра,
Коментари Харесай

Цитат на деня: Не може единия мач да сме горе при слънцето, а другия - под земята

" Отборът не е извънземен. Това са положителни футболисти, добра игра, само че би трябвало да се съобразяваме с тези неща. Не може единия мач, който го играят добре, да сме горе при слънцето, а другия мач, когато не играят добре или нещо се получи, да бъдат, нагледно казано, подземен. "

Това съобщи старши треньорът на " Лудогорец " Георги Дерменджиев пред " Диема спорт " след безапелационната победа с 4:1 над " Жалгирис ", която прати разградчани в третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Той показва самочувствие след мача и сподели, че е бил сигурен в продължаването напред. Треньорът на българския първенец прикани и за по-позитивно отношение.

" Ние имаме поредност. Аз знам тимът по какъв начин е квалифициран, знам против какви противници сме играли, разговарял съм там с техните треньори, тъй че съм уверен в качеството и на футболистите, и на играта, която те мога да я създадат. Така че дано да бъдем положителни и отново споделям, колкото повече български тимове играят в евротурнирите, толкоз по-добре за българските почитатели и за българския футбол ", сподели още той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР