Отборът на Златните ще наруши своя обет за разбирателство в

...
Отборът на Златните ще наруши своя обет за разбирателство в
Коментари Харесай

Бони и ергенката Алекс Гърдева се хванаха за гушите

Отборът на Златните ще наруши своя обет за съгласие в епизода на Hell’s Kitchen довечера от 20:00 ч. по NOVA. Рогата си ще покажат поп-фолк певицата Бони и риалити звездата Александра Гърдева, които ще влязат в словесно спречкване. Звездният тим в сезон 6 сподели огромна взаимност, само че по всичко проличава, че това ще остане в предишното. Скандалът през днешния ден ще е единствено началото на същинска война.



Вечерта за звездите ще стартира със развлечение и артистично караоке. Бившият командос Пеньо Гатевски - Гатьо ще “блесне ” със своите певчески умения и ще събере очите на останалите готвачи. Предизвикателството пред Златните ще бъде да подготвят суши, а против тях ще се изправят спечелилите от дуела сред Червените и Сините.

Напрежението ще се повиши и при тима на Червените, като съществени настоящи лица още веднъж ще бъдат Михаела и Стефани. За следващ път ще се наложи останалите поданици на Къщата на Ада да се намесят в разногласието им, а разменените обиди ще бъдат сложни за преглъщане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР