Отборът на Златните продължи впечатляващото си представяне в най-горещото кулинарно

...
Отборът на Златните продължи впечатляващото си представяне в най-горещото кулинарно
Коментари Харесай

Отборът на Златните победи Сините в сблъсък на вегетарианските ястия в “Хелс Китчън“

Отборът на Златните продължи впечатляващото си показване в най-горещото кулинарно риалити Hell`s Kitchen и реализира нова огромна победа против възпитаниците на началник Ангелов. Те надделяха Сините в конфликт на вегетарианските ястия, а един от най-ярките участници от звездния тим - Коцето Калки остави всички без думи след следващата си завладяваща история. 
Прочетете още


Денят в Кухнята на Ада стартира с следващ дуел за превъзходство сред синята и алената кухня в битка за спалните пространства в Общежитието. Двата тима трябваше да сготвят цялото ново пролетно меню, разпределяйки се по двойки и ротирайки се на щафетен принцип на всеки седем минути. Хаосът и неналичието на връзка бяха натурален сателит и на двата лагера, само че мъжете съумяха да се оправят по-добре с проблемите между тях. Така те си извоюваха изрично превъзходство и провокираха нови разриви в редиците на съперничките си.

Победата на Сините им обезпечи опцията да се изправят против представящия се все по-добре колектив на Златните. Шеф Ангелов насочи вегетарианско предизвикателство към всеки един от участниците в съревнованието. Най-ярко в тестването блеснаха командосът Гатьо със своя интерпретация на френския специалитет " Рататуй ", което началник Виктор Ангелов прекръсти на " Гататуй ",  готвачът-приключенец Димитър и душата на Златните - Коцето Калки, който прибави към своето ядене и щипка морски митове. Крайната победа сграбчиха звездите, а причудливият Чоткин и топ сладкарят Сарамандов се снабдиха с оранжеви престилки.

Утре вечер е време за нов мастърклас, нови вечерни резервации и ново напрежение в Кухнята на Ада, съобщи Нова.

 

 

Снимки: Нова 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР