Отборът на Златните постигна трета поредна победа в Кухнята на

...
Отборът на Златните постигна трета поредна победа в Кухнята на
Коментари Харесай

Звездите триумфираха за трета поредна седмица в Hell’s Kitchen

Отборът на Златните реализира трета поредна победа в Кухнята на Ада и се избави от елиминация. Сред звездите блеснаха Пеньо Гатевски - Гатьо и Коцето Калки, които готвиха дружно. Калки даже опита месо за първи път от повече от 20 години, с цел да е сигурен, че е приготвено чудесно. Добрата работа в екип на звездите значи, че ще продължат да готвят за началник Виктор Ангелов в цялостен състав и идната седмица.

Новите попълнения от топ готвачи при дамите - опитната сладкарка Стефани и надъханата за победа Лидия заредиха съотборничките си с сила и дружно победиха в седмичното предизвикателство. Така дамите си извоюваха седмица в първокласната спалня, а мъжете ще бъдат лишени от всевъзможни улеснения. Новите попълнения при Сините - опитните готвачи Станислав и Сарамандов впечатлиха началник Ангелов с уменията си, само че не съумяха да оказват помощ на мъжете да завоюват.

Напрежението в тима на дамите се повишава с всеки минал ден и слабото им показване против Златните беше причина за експлоадиране на същинска война в спалнята. Шеф Ангелов изгони от кухнята пет от дамите от аления тим - Стефани, Чимидова, Царина, Полина и Камелия. Този неуспех се оказа сериозен удар по самочувствието на способната Чимидова. Тя обаче не получи номинация от тима си, а за мястото си в Кухнята на Ада ще се борят опитната Никол и занимание готвачката Камелия, които позволиха съществени неточности.

Кои ще са номинирани от тима на мъжете? И кой ще бъде идващият изпъден от Кухнята на Ада?

Не пропускайте новия епизод на Hell’s Kitchen 6 в сряда, 6 март, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в  и формалните профили на предаването във ,  и .

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР