Отборът на замина за Швейцария, където утре ще изиграе своя

...
Отборът на замина за Швейцария, където утре ще изиграе своя
Коментари Харесай

Моралес: Отиваме с амбиция отборът да играе добър футбол

Отборът на отпътува за Швейцария, където на следващия ден ще изиграе своя трети дуел от груповата фаза на Лига Европа. Съперник на " алените " ще бъде. Треньорът на отбора Моралес съобщи, че тимът отива да играе добър футбол.
" Отиваме с упоритост тимът да играе добър футбол. Мачът с има доста положителни неща. Видяхме групов дух, отборна игра, където този тим би трябвало да демонстрира неизменност с този дух. Това беше добър образец за идния мач против Йънг Бойс. Това е трети кръг. Мисля си, че в случай че излезем спечелили от този мач имаме шансове за класиране напред. Остават още мачове, само че това ще ни даде опция да направи крачка напред и да се борим за първи места в групата ", стартира младият експерт.

" остава в България, както и. Митко не се усеща добре. също ще остане тук. Проведох диалог с него и той ще остане, с цел да се излекува.
Днес имаме подготовка на неестествен терен. -различно е. Топката върви по-бързо, само че момчетата са играли на изкуствена трева. Това е преимущество за домакините, само че ни е се съобразяваме с това. По принцип се приказва, че на неестествен терен има повече контузии, само че както виждате може да се случат на всички места. Това е последно потомство трева, която е позволена от УЕФА, само че не мисля, че това ще повлияе на крайния резултат ", разяснява Моралес. Лига Европа 3 кръг, четвъртък 5 ноември  Йънг Бойс 22:00предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР