Отборът на Ювентус записа минимална победа с 1:0 над Интер

...
Отборът на Ювентус записа минимална победа с 1:0 над Интер
Коментари Харесай

Интер подари шеста поредна победа на Ювентус в Серия А

Отборът на Ювентус записа минимална победа с 1:0 над Интер в дербито на 15-ия кръг в Серия " А ". Единственото попадение в дуела бе дело на Марио Манджукич в 66-ата минута.

Доста равностойна първа част изиграха двата тима. Още в 10-ата минута, домакините имаха късмет да открият резултата. Пауло Дибала съумя да овладее подаване към него и от границата на наказателното поле стреля доста рисково към вратата. Ханданович обаче се намеси таман в точния момент и мазета топката в корнер в последния миг. В 29-ата минута, Роберто Галярдини направи непростителен пропуск. Той остана самичък в пеналта, заобиколи вратаря и незабавно чукна топката към вратата, само че нацели страничния дирек.

 Снимка 394063
Източник:

В 48-ата минута, Матео Политано получи доста прекрасен пас от собствен съотборник, погледна дали пътят пред него е чист и стреля, само че бранител на " бианконерите " съумя да блокира кълбото, хвърляйки се на шпагат. В 66-ата минута, резултатът най-сетне беше открит. Марио Манджукич изведе своя тим напред в резултата, откакто остана самичък на празна врата и единствено трябваше да мушне топката с глава в мрежата, както и направи - 1:0.

 Снимка 394060
Източник:

След тази победа, Ювентус събра актив от 43 точки на върха в Серия " А ", до момента в който Интер си остава на третата позиция с 29.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР