Отборът на Ювентус се завърна към победите в италианската Серия

...
Отборът на Ювентус се завърна към победите в италианската Серия
Коментари Харесай

Два гола и асистенция на Душан Влахович върнаха Ювентус към победите в Серия А

Отборът на Ювентус се завърна към успехите в италианската Серия " А ", откакто в среща от 21-ия кръг надигра с 3:0 посетител отбора на Салернитана.

На два пъти прецизен за " Старата госпожа " беше Душан Влахович, с което той оказа помощ на своя отбор да прекъсне серията си от три следващи дуела без триумф в шампионата.

Именно сърбинът даде задатък на Юве в 26-та минута, вкарвайки от дузпa, която беше отсъдена за нарушаване в наказателното поле против Фабио Мирети.

Отново Влахович опита изстрел от въздуха в края на първото полувреме, който обаче се трансформира в асистенция за неговия съотечественик Филип Костич, който с едно допиране преодоля Гийермо Очоа и удвои задатъка на " бианконерите ".

Душан Влахович въпреки всичко стигна до втория си гол скоро след почивката, когато в 47-та минута се възползва от подаване на Николо Фаджоли, с цел да оформи крайното 3:0.

С тази победа отборът на Ювентус събра 26 точки в класирането и се изкачи до 10-то място, до момента в който Салернитана заема 16-та позиция с 21 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР