Отборът на Ювентус се върна на правилния път в италианската

...
Отборът на Ювентус се върна на правилния път в италианската
Коментари Харесай

Ювентус стигна до труден успех над Фрозиноне и се доближи само на точка от върха

Отборът на Ювентус се върна на верния път в италианската Серия " А " и в дуел от 17-ия кръг на шампионата победи с 2:1 като посетител състава на Фрозиноне.

Успехът за " бианконерите " обаче въобще не пристигна елементарно при визитата им в Централна Италия, макар че точно гостите откриха резултата още в 12-ата минута посредством младия турски футболист Кенан Йълдъз, който ознаменува с гол своя дебют като титуляр за отбора.

Отговорът на Фрозиноне, който през седмицата победи с 4:0 като посетител първенеца Наполи в дуел от шампионата за Купата, пристигна при започване на второто полувреме, когато в 51-ата минута Хайме Баес осъществя за 1:1, откакто бе изведен зад защитата на гостите от Иларио Монтериси.

Малко след изравнителното попадение Масимилиано Алегри направи няколко смени, в това число стартирането в игра и на нападателят Душан Влахович. Именно появяването на сърбина се оказа решаваща за развоя на срещата, защото той донесе успеха на " Старата госпожа " в 81-ата минута с глава, възползвайки се от центриране на Уестън Маккени.

В края на срещата Влахович осъществя и още един гол за торинци, който обаче не бе зачетен поради засада, маркирана след намесата на ВАР.

Въпреки това в добавеното време на срещата футболистите на Ювентус не позволиха да се стигне до изненада и по този начин записаха своята победа №12 от началото на сезона в Серия " А ", с която събраха 40 точки и се приближиха единствено на една от водача Интер, който обаче е и с мач по-малко.

Съставът на Фрозиноне пък остава на 14-ата позиция в подреждането с актив от 19 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР