Отборът на Ювентус се присъединява към Манчестър Юнайтед в интереса

...
Отборът на Ювентус се присъединява към Манчестър Юнайтед в интереса
Коментари Харесай

Ювентус също кръжи около Гризман

Отборът на Ювентус се причислява към Манчестър Юнайтед в интереса към футболиста на Барселона Антоан Гризман. 31-годишният французин може да напусне „ каталунците “ след несполучливия престой в клуба и сега е чартърен в Атлетико Мадрид.

В контракта му има уговорка, съгласно която може Гризман да премине за непрекъснато на „ Уанда Метрополитано “ за непрекъснато против понижена цена от 35 милиона паунда, макар че последните информации допускат, че може да бъде разполагаем за едвам 22 милиона паунда. Въпреки това клаузата, включена в контракта, значи, че непрекъснатият трансфер ще се задейства, единствено в случай че французинът изиграе избран брой мачове.

За да избегне задействането на опцията за откупуване, Атлетико пуска в игра Гризман единствено за по-малко от 30 минути на мач, което е под прага за това да се брои като изигран мач, съгласно заложените изискванията. Ако Атлетико продължи да прави това, той няма да стане автоматизирано техен състезател, което би разрешило на заинтригувани страни като Юнайтед и Ювентус да го привлекат.

Барселона заплаши със правосъдни дейности Атлетико по отношение на тази малка врата и, в случай че договорката не бъде уредена преди януари, „ каталунците “ може да отзоват Гризман назад. Според „ Gazzetta dello Sport “ Ювентус следи обстановката и е нащрек за всевъзможни промени преди възможен трансфер.

Марко Асенсио от Реал Мадрид и Кристиан Пулишич от Челси също са измежду набелязаните от „ биаоконерите “  футболисти на понижена цена, като Гризман е последното попълнение в листата.

Antoine Griezmann 'lined up for shock transfer' as move from Barcelona to Atletico Madrid stalls
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР