Отборът на Ювентус разгроми със 7:0 състава на Сасуоло в

...
Отборът на Ювентус разгроми със 7:0 състава на Сасуоло в
Коментари Харесай

Ювентус разгроми Сасуоло след голово шоу на Игуаин


Отборът на Ювентус разгроми със 7:0 състава на Сасуоло в мач от 23-ия кръг на Серия А. Шампионът на Италия не остави никакви шансове на своя посетител, постигайки седмата си поредна победа в Калчото.

Благодарение на извоюваните три точки отборът на Масимилиамо Алегри зае първото място в класирането с актив от 59 пункта, изпреварвайки втория Наполи, който е с две по-малко. Тази вечер от 21:45 часа българско време „ небесносините “ гостуват на Беневенто.

Двубоят стартира неприятно за тима на Сасуоло, откакто Алекс Сандро откри резултата още в 9-та минута. „ Бианконерите “ продължиха да постановат дълбока преса в половината на гостите и разумно стигнаха до две нови попадения. Техен създател бе Сами Кедира, който се разписа в 24-ата и 27-та минута. Малко преди края на първото полувреме халфът на Ювентус Миралем Пянич простреля за четвърти път вратата на Андреа Консили, с което тотално умъртви интригата в срещата.

След почивката „ Старата госпожа “ безусловно съкруши своя противник, откакто огромната звезда на тима Гонсало Игуаин означи и първия си хеттрик с екипа на Ювентус. Първо в 63-та минута аржентинският национал осъществя за 5:0, а 10 минути по-късно още веднъж той направи разликата фрапантна. В 83-та минута Игуаин оформи крайното 7:0, реализирайки третия си гол в мача. Преди изиграването на останалите мачове от кръга Ювентус заема лидерската позиция с актив 59 точки, до момента в който Сасуоло е на 15-то място с едвам 22 пункта.

Ето и още резултати от Серия А:

Аталанта – Киево 1:0

Болоня – Фиорентина 1:2

Удинезе – Милан 1:1

Каляри – Спал 2013 2:0. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР