Отборът на Ювентус продължава да се интересува от нападателя на

...
Отборът на Ювентус продължава да се интересува от нападателя на
Коментари Харесай

Ювентус си хареса нападател на Ман Сити за заместник на Дибала

Отборът на Ювентус продължава да се интересува от нападателя на Манчестър Сити Габриел Жезус. „ Биаконерите “ се чака да подсилят офанзивата си през лятото и са насочили взор към 24-годишния бразилец, който е гласен за заместител на Пауло Дибала, оповестява „ Gazzetta dello Sport “.

Жезус от дълго време е в полезрението на „ остарялата госпожа “. Той не за пръв път е свързван с интерес от тяхна страна, само че до момента италианците не са отправяли публична оферта за правата му. Сега обаче наподобява, че това може да се промени през лятото, когато Пауло Дибала ще си тръгне от Торино като свободен сътрудник и клубът ще би трябвало да му откри първокласен заместител.

От Манчестър Сити са склонни да се разделят с Жезус при добра оферта. Мениджърът Хосеп Гуардиола към този момент търси нов нападател и по всичко проличава, че не счита да разчита на Жезус в ролята на водещ голмайстор. На „ Етихад “ са се прицелили в Ерлинг Халанд, тъй че може да освободят място за норвежеца, продавайки бразилския национал, който има контракт с англичаните до лятото на 2023 година.

Габриел Жезус кара шестия си сезон за Ман Сити, откакто бе притеглен от Палмейрас през януари 2016 година. До момента той има 224 мача и 88 гола на сметката си за „ жителите “. Той има и 54 мача и 18 попадения на сметката си за националния тим на Бразилия.

Juventus have once again turned their attentions to Gabriel Jesus. Juve could offer €30M for the player whose contract expires in 2023.

Via: (FabDellaValle/ Gazzetta_it)
— Bet9ja (@Bet9jaOfficial)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР