Отборът на Ювентус победи с убедителното 4:1 при гостуването си

...
Отборът на Ювентус победи с убедителното 4:1 при гостуването си
Коментари Харесай

Роналдо се завърна в игра и помогна на Ювентус за успеха над Специя

Отборът на Ювентус победи с безапелационното 4:1 при гостуването си на Специя от 6-ия кръг на Серия “А”. Суперзвездата Кристиано Роналдо (59', 76' - дузпа) се завърна в игра с два гола, а останалите попаденията за " Старата госпожа " означиха Алваро Мората (16') и Адриен Рабио (68'). За новака пък прецизен беше Томазо Побега (32').

В 6-ата минута Алваро Мората насочи изстрел, който мина около вратата. Десет минути по-късно обаче испанецът се разписа на празна врата след пас на Маккени. Веднага бе вдигнат флагът за засада, само че за разлика от мача с Барселона, намесата на VAR оказа помощ голът да бъде приет. В 18-ата Федерико Киеза стреля, само че неопределено. В 23-ата Мората още веднъж прати топката в противниковата мрежа, само че този път в действителност се намираше в състояние на засада и попадението не беше зачетено.

В 29-ата Киеза направи добър пробив, само че неговият шут беше блокиран от Шабот. В 31-ата Нзола излезе на комфортна позиция, само че се подхлъзна и не съумя да нанесе удар. Само минута по-късно обаче след изстрел на Побега топката рикошира и се озова във вратата на Буфон за 1:1. В 44-ата Мората нахлу в наказателното поле и сервира топката на Маккени тъкмо пред голлинията, само че Шабот направи решаваща интервенция и я мазета в корнер.

В 56-ата минута Роналдо се появи на терена. Още в 59-ата португалецът заобиколи Проведел и върна преднината на Юве в резултата. В 64-ата Буфон отрази удар с глава на Шабот, а при добавката Кевин Агудело се разписа. Попадението обаче не беше прието поради засада. В 68-ата резервата Рабио получи дълъг пас от Киеза, преодоля Шабо и повиши на 3:1 в интерес на гостите. В 72-ата Побега стреля от воле, само че Мерих Демирал протегна крайник и мазета топката в корнер. В 76-ата " бианконерите " получиха дузпа за фаул на Бартоломей против Киеза. Роналдо пък я трансформира в гол посредством осъществяване на " Паненка " за крайното 4:1 за италианския първенец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР