Отборът на Ювентус обмисля да отправи оферта за звездата на

...
Отборът на Ювентус обмисля да отправи оферта за звездата на
Коментари Харесай

Юве насочи поглед към Барса за заместник на контузения Киеза

Отборът на Ювентус обмисля да насочи оферта за звездата на Барселона Мемфис Депай. „ Биаконерите “ претърпяха тежък удар поради травмата на Федерико Киеза по-рано тази седмица, която ще го остави отвън игра до края на сезона.

Киеза е един от водещите играчи както за Ювентус, по този начин и за италианският народен тим по футбол, а старши треньорът на „ остарялата госпожа “ Масимилиано Алегри към този момент му търси заместител. Това може да бъде точно звездата на Барса Мемфис Депай, написа италианският публицист Джанлука Ди Марцио.

„ Каталунците “ неотдавна закупиха Феран Торес, който евентуално ще заеме едно от местата на крилото, а в композиция с Усман Дембеле и Ансу Фати, титулярното място на Мемфис може да се окаже под въпрос. Това може да накара Ювентус да изиска да вземе нидерландския национал чартърен до края на сезона.

Що се отнася до Барселона, е малко евентуално те да се отслабят в предни позиции по средата на сезона, изключително, откакто тъкмо я укрепиха. Единственият метод, по който евентуално ще бъдат подготвени да договарят, е, в случай че им бъде разрешено да привлекат в подмяна нападателя Алваро Мората, състезател, на който Алегри даде да се разбере, че не желае да изгуби.

|, torna di moda l'idea: presto nuovo sondaggio con il
— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР