Отборът на Ювентус не се е отказал от идеята за

...
Отборът на Ювентус не се е отказал от идеята за
Коментари Харесай

Алегри и Ювентус отново ще настояват за Мората

Отборът на Ювентус не се е отказал от концепцията за привличането на нападателя на Атлетико Мадрид Алваро Мората. Според Джанлука Ди Марцио наставникът на „ биаконерите “ Масимилиано Алегри желае точно испанския национал да бъде запаса на Душан Влахович през новия сезон, като също по този начин би могъл да го употребява и като ляво крило. Както е известно, през последните две акции испанецът игра чартърен на „ Алианц Стейдиъм “.

„ AS “ обаче написа, че желанието на Мората е да остане в Атлетико, като даже към този момент е продал къщата си в Италия и е записал децата си на учебно заведение в Мадрид. Освен това треньорският щаб на отбора е бил доста удовлетворен от досегашното му показване в предсезонната подготовка.

Ювентус към този момент се опита, само че безрезултатно да понижи опцията му за закупуване в размер на 35 милиона евро и по този начин го върна на мадридчани.

Ди Марцио също по този начин добавя, че торинци не престават да желаят най-малко 100 милиона евро за Матайс де Лихт и в случай че в последна сметка го продаде на Байерн Мюнхен, то от клуба ще се насочат към Пау Торес от Виляреал и Габриел Магаляеш от Арсенал, защото и двамата избират да играят с ляв крайник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР