Отборът на Ювентус допусна неочаквана грешна стъпка в битката за

...
Отборът на Ювентус допусна неочаквана грешна стъпка в битката за
Коментари Харесай

Ювентус стъпи накриво при домакинството на Сасуоло

Отборът на Ювентус позволи непредвидена неверна стъпка в борбата за купата в Италия, откакто направи тъждество 2:2 при семейството си на Сасуоло в мач от 14-ия кръг на Серия А.

Двубоят в Торино стартира чудесно за “бианконерите ”, които поведоха в резултата в 20-та минута с гол на централния бранител Леонардо Бонучи, само че гостите изравниха единствено две минути по-късно посредством Джереми Бога. Две минути след началото на второто полувреме Сасуоло стигна до цялостен поврат с попадение на Франческо Капуто, само че в 68-та минута Кристиано Роналдо въпреки всичко донесе точката на домакините с тъкмо осъществяване от дузпа. До края не паднаха повече голове и възпитаниците на Маурицио Сари записаха трето тъждество от началото на сезона.

След това тъждество отборът на Ювентус има 36 точки, като може да бъде преместен от първото място от Интер, в случай че по-късно през днешния ден “нерадзурите ” вземат семейството си на СПАЛ. Сасуоло заема 14-то място в класирането с актив от 14 точки. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР