Отборът на Витоша (Бистрица) ще почете по специален начин предстоящия

...
Отборът на Витоша (Бистрица) ще почете по специален начин предстоящия
Коментари Харесай

Витоша с призив и изненада за феновете по случай 3-ти март

Отборът на Витоша (Бистрица) ще уважи по специфичен метод идния на следващия ден народен празник. Ръководството на клуба към този момент прикани почитателите както на “тигрите”, по този начин и тези на Етър (Велико Търново) да бъдат на трибуните на стадион “Витоша” с трикольор в ръка.

В същото време Витоша готви и специфична изненада по случай 3-ти март, която всички фенове на стадиона и пред дребния екран ще могат да видят директно преди първия съдийски сигнал. Участие в специфичното отбелязване на най-големия народен празник ще вземат и “виолетовите” от старопрестолния град.

" Скъпи другари!

3-ти март е мотив за горделивост! 3-ти март е мотив за ентусиазъм! 3-ти март е мотив за примирение! 3-ти март е мотив да почетем паметта на всички тези знайни и незнайни герои, дали най-ценното си - своя живот, за Свободата на България.

Каним всички наши последователи, както и приятелите ни от Етър Велико Търново, които ще пропътуват дистанцията от старопрестолния град до Бистрица, да бъдат на дуела Витоша Бистрица - Етър Велико Търново с трикольор в ръка, с цел да отбележим всички дружно най-големия празник на нашата Родина!

Напред за България! "
Първа лига 24 кръг, неделя 3 март  Витоша (Бистрица) 12:30предстои  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР