Отборът на Витоша (Бистрица) ще домакинства на Локомотив (Пловдив) и

...
Отборът на Витоша (Бистрица) ще домакинства на Локомотив (Пловдив) и
Коментари Харесай

Витоша приема Локо и ЦСКА-София на “Васил Левски”

Отборът на Витоша (Бистрица) ще семейства на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА-София на Националния стадион. Макар оборудването в Бистрица да е готово и към този момент даже да одобри няколко срещи от Първа професионална лига, идните два мача ще се играят на “Васил Левски”.

Двубоят с “черно-белите” ще се организира в центъра на София (30 ноември, 13:00 часа), защото атмосферните условия не разрешават бистричани да играят вкъщи си. Срещата с “червените” (3 декември, 17:30 часа) пък ще се играе на “Васил Левски”, с цел да бъде оптимално комфортно, налично и най-много несъмнено, както за почитателите на Витоша, по този начин и за тези на ЦСКА-София.

Припомняме, че Витоша (Бистрица) на три пъти към този момент бе хазаин на Националния стадион. Бистричани завоюваха историческа първа точка в елита точно на " Васил Левски ", откакто завъртяха тъждество 1:1 с Етър (Велико Търново).

Броени дни по-късно " зелените " се дадоха мъчно на първенеца Лудогорец (2:4), като на два пъти даже повеждаха в резултата с попадения на Григор Долапчиев. Миналата неделя пък отборът изненада неприятно Левски, откакто стигна до точката след нулево тъждество. Първа лига 17 кръг, понеделник 27 ноември  Лудогорец 3:0краен резулат  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР