Отборът на Витоша (Бистрица) пристигна вчера следобед в Банско, където

...
Отборът на Витоша (Бистрица) пристигна вчера следобед в Банско, където
Коментари Харесай

“Тигрите” с първи тренировки в Банско, излизат срещу Академия Пандев утре

Отборът на Витоша (Бистрица) дойде през вчерашния ден следобяд в Банско, където ще премине вторият стадий от подготовката му за следващия, трети сезон в Първа професионална лига. Футболистите на старши-треньора Енгибар Енгибаров към този момент организираха няколко занимания в курортното градче, в което ще останат до 6 юли.

През това време “тигрите” ще изиграят три контроли. Първата от тях е на следващия ден, от 17:00 часа, а противник - македонският Академия (Пандев). Двубоят с участника в тазгодишното издание на Лига Европа ще се играе в Разлог. На 3 юли, сряда, Витоша ще премери сили с втородивизионния ЦСКА 1948, а три дни по-късно с различен тим от Втора лига - Септември (София).

След завръщането си от Банско бистричани ще продължат да се готвят в домашни условия до старта на новия сезон в родния хайлайф. В първия кръг “тигрите” ще се завърнат на стадиона, на който си осигуриха за трета поредна година място в майторската ни група, откакто жребият отреди да гостуват на Славия. Визитата на “белите” е планувана за 14 юли, неделя, от 18:45 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР