Отборът на Витоша (Бистрица) допусна загуба в първата си контрола

...
Отборът на Витоша (Бистрица) допусна загуба в първата си контрола
Коментари Харесай

Витоша загуби от Шахтьор

Отборът на Витоша (Бистрица) позволи загуба в първата си контрола по време на подготвителния лагер в Турция. Тимът на Росен Кирилов отстъпи с 1:2 на сребърния медалист в беларуския шампионат Шахтьор (Солигорск).

" Тигрите " изиграха доста мощно първо полувреме, само че макар множеството основани положения пред вратата на противника, гол по този начин и не падна.

На почивката старши треньорът Росен Кирилов направи голям брой промени в редиците на бистричани, като единственият, който остана на терена през цялото време на дуела, бе централният бранител Кристиан Узунов. Четвърт час след началото на второто полувреме Шахтьор към този момент имаше задатък от два гола в резултата, откакто се възползва от две неточности в българската защита - в 53-ата и 60-ата минута.
 Новите попълнения се включиха във втората подготовка на Витоша в Турция
Новите попълнения се включиха във втората подготовка на Витоша в Турция

Утре тимът ще изиграе и първата си контрола в южната ни съседка

Малко след първото попадение Григор Долапчиев имаше опция да изравни, само че ударът му бе избавен от противниковия пазач. В 66-ата минута пък напречната греда избави беларусите след доста хубаво осъществяване на Ангел Стоянов. Все отново попадение във вратата на Шахтьор падна - в 78-ата минута, а негов създател стана Михаил Петров. До края на контролата играчите в зелено пробваха да стигнат до изравнителен гол, само че нямаха шанса да осъществят подобен и в последна сметка изгубиха с 1:2.

Следващата инспекция на Витоша е на 1 февруари, от 17:30 часа, а противник ще бъде съветският втородивизионен Факел.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР