Отборът на Виляреал временно е новият лидер в Ла Лига

...
Отборът на Виляреал временно е новият лидер в Ла Лига
Коментари Харесай

Виляреал на Емери се качи на първото място

Отборът на Виляреал краткотрайно е новият водач в Ла Лига след триумф с 3;1 при визитата си на Хетафе в мач от деветия кръг. Възпитаниците на Унай Емери се спарвиха с коравия противник с помощта на по-дейна игра с топката и чудесна успеваемост в предни позиции. Пако Алкасер (11), Ману Тригерос (17) и Жерард Морено (62) бяха точни за „ жълтите “, а Мауро Арамбари се разписа за кастилския отбор в 16-ата минута.

Между 11-ата и 17-ата минути паднаха цели три попадения. Първо, Дани Парехо подаде по прелестен метод към фланга за Марио Гаспар, той центрира, а Пако Алкаср връхлетя, с цел да не остави шансове на Давид Сория – 0:1. В 16-ата отбраната на „ жълтите “ не почисти задоволително добре при корнер и Арамбари изравни със страховит отдалечен шут, при който Серхио Асенхо остана беззащитен. Секунди след осъществяването на корнера „ подводницата “ още веднъж взе задатък след прекрасен рейд на Алкасер и завършващ удар на Ману Тригерос. Момчетата на Унай Емери упражниха надзор върху топката и в края на първата част процентното им притежание доближи 70%.

 В 56-ата Мой Гомес шутира над гредата след подаване на Алкасер. В 62-ата гостите от Валенсиана вкараха ново попадение след ново ефективно присъединяване на Пако Алкасер. Бившият нападател на Барселона се отличи с едно попадение и две асистенции. Този път Пако подаде към Жерард Морено, който се разписа за 1:3. До края опитите на домакините не донесоха нов гол.


Ла Лига 9 кръг, неделя 8 ноември  Хетафе 1:3краен резулат  Виляреал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР