Отборът на Виктория Волей (Пловдив) за момичета до 12 години

...
Отборът на Виктория Волей (Пловдив) за момичета до 12 години
Коментари Харесай

Момичетата на Виктория Волей отстъпиха на Марица

Отборът на Виктория Волей (Пловдив) за девойки до 12 години (родени през или след 2007 година) ще играе в спомагателен квалификационен шампионат за район „ Тракия “ от Държавното състезание по волейбол за тази възраст.
Това стана факт, откакто възпитаничките на треньора Николай Лазаров, с помощник-треньор Нина Христозова, отстъпиха на Марица с 0:2 гейма. Пловдивското дерби се игра през днешния ден в залата на СУ „ Цар Симеон Велики “.

Така маричанки (треньор Кристина Якимова) се класираха за финалния шампионат в района.

Третият тим в групата бе Асеновец (Асеновград), само че той се отхвърли от присъединяване. Допълнителният квалификационен шампионат с присъединяване на Виктория Волей ще е на 6 май, само че мястото към момента не е конкретизирано от БФВолейбол.

Виктория Волей (Пловдив) започва със загуба финалите от държавното състезание по волейбол за юноши старша възраст, които се организират в Разлог.

Възпитаниците на треньора Атанас Митрев отстъпиха в първия си дуел на Марек (Дупница) с 0:3 (35:37, 14:25, 16:25) гейма. Първият гейм бе рекордно дълъг и след няколко изпуснати сетбола пловдивчани го изгубиха с 35:37. Това като че ли разколеба тима и по-късно Марек затвори относително елементарно мача.

На 2 май от 17 часа Виктория Волей се изправя против домакините от Пирин (Разлог).
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР