Отборът на "Видабаскет" победи в домакински мач отбора на "Рилски

...
Отборът на "Видабаскет" победи в домакински мач отбора на "Рилски
Коментари Харесай

Видабаскет се наложи над Рилски спортист с 27 точки

Отборът на "Видабаскет " победи в домашен мач тима на "Рилски състезател " /Самоков/ в мач от 5 кръг на мъжката А баскетболна група- Запад. Срещата се игра в спортна зала "Фестивална " във Видин. Резултатът е 100:73 точки. Красива и радостна за публиката домакинска победа в мача, който стартира с две и половина сухи минути, без да падне топка в нито един от двата коша. Момчетата и от двата тима демонстрираха предпочитание за победа- малко нервна, само че динамична игра, която продължи с такова движение до края на срещата.
"Направихме един прекрасен мач. Малко нервно започнахме, и двата тима. Мачът вървеше панер до панер, само че след това дръпнахме малко в резултата. На полувремето водехме с 19 точки, тимът заигра малко по-спокойно. Силна игра на Радослав Колев, Юлиян Колев, Теодор Николов, Калоян Петров и Пламен Станков, който се върна да ни помогне в този мач. Също и младите момчета в отбора- Ники Огнянов, Борислав Стоянович, както и Деян Емилов ", разяснява минути след мача старши треньорът на видинчани Николай Колев.
Мъжете на "Видабаскет " играят промеждутъчен кръг - гостуват в София на "Атлетик ", а в неделя, от 17.00 часа в спортна зала "Фестивална " във Видин посрещат "Балкан " /Ботевград/.
От 10.00 часа в същата зала стартира кадетски шампионат. Момчетата на Кирчо Цветков ще бъдат домакини
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР