Отборът на Верон постигна важна победа с 2:1 срещу състава

...
Отборът на Верон постигна важна победа с 2:1 срещу състава
Коментари Харесай

След смелия мач с Интер: Бреша отново разочарова

Отборът на Верон реализира значима победа с 2:1 против състава на Бреша в дуел от 11-тия кръг на Серия А. Головете за домакините означиха Еди Салседо и Матео Песина, до момента в който почетното попадение за гостите беше дело на Марио Балотели.

Първото полувреме мина без попадение, като и двата отбора пропуснаха положителни благоприятни условия, с цел да отбележат. Най-доброто състояние беше на сметката на Балотели от гостите, откакто нацели греда от директен свободен удар.

В началото на втората част домакините нанесоха първия удар в срещата. След осъществяване на ъглов удар най-съобразителен се оказа Салседо, който засече в топката на безпомощния Йеси Йоронен в 50-та минута.

В 81-та минута интригата като че ли изцяло беше убита в срещата. Матиас Закани напредна по левия фланк и откри Матео Песина на точката на дузпата, след което последния откри долния ляв ъгъл на вратата на гостите за повторно, удвоявайки задатъка на Верона.

Само 5 минути по-късно обаче Марио Балотели подсети за класата си. След контраофанзива Ромуло пусна пас към Балотели, който от към 25 метра откри горния ляв ъгъл на вратата на Верона, с цел да върне очакванията на гостите. Все отново до нов гол по този начин и не се стигна в срещата и по този начин беше завършен крайният резултат 2:1.

По този метод Верона събра 15 пункта след 11 мача и заема влиятелното 9-то място като дилетант. Бреша, от своя страна, остана на 18-то място с едвам 7 точки от 11 срещи.

Ето и всички резултати от изиграните в 16:00 мачове в неделната стратегия на Серия А:

Лече - Сасуоло 2:2

Дженоа - Удинезе 1:3
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР