Отборът на Уулвърхемптън уволни мениджъра си Бруно Лаже в неделя

...
Отборът на Уулвърхемптън уволни мениджъра си Бруно Лаже в неделя
Коментари Харесай

Уулвърхемптън има фаворит за нов мениджър

Отборът на Уулвърхемптън уволни мениджъра си Бруно Лаже в неделя след тежката серия от началото на сезона, в който отборът му реализира едвам една победа от 8 мача във Висшата лига и към този момент търси негов правоприемник. „ The Telegraph “ оповестява, че испанецът Жулен Лопетеги е любимец за нов ментор на „ вълците “.

Лопетеги към момента е отпред на Севиля, само че в Испания се твърди, че той на процедура е завършил с тима и раздялата не е оповестена само, тъй като клубът към момента не е намерил негов заместител.

Жулен Лопетеги поддържа и доста положителни връзки с Жорже Мендеш, който на процедура управлява британския клуб от стадион „ Молиню “.

За поста в Уулвърхемптън се загатват още имената старши треньора на Майнц 05 Бо Свенсон, мениджъра на Селтик Ангелос Постекоглу, а по-рано през днешния ден „ Sun “ написа, че „ вълците “ наблюдават и наставника на Спортинг Лисабон Рубен Аморим.

„ The Telegraph “ приключва с информацията, че някогашният ментор на Олимпиакос - Педро Мартинс, не е измежду претендентите за поста на управител в отбора.

. and on the latest developments at Molineux
— Telegraph Football (@TeleFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР