Отборът на Уулвърхемптън продължава със стабилните си изяви във Висшата

...
Отборът на Уулвърхемптън продължава със стабилните си изяви във Висшата
Коментари Харесай

Уулвърхемптън докосва мястото в Лига Европа след успех над Фулъм

Отборът на Уулвърхемптън продължава със постоянните си изяви във Висшата лига , откакто надигра вкъщи Фулъм с минималното 1:0 в среща от 37-ия кръг на шампионата. Домакините бяха тези, които насочиха повече удари във и отвън очертанията на вратата на „ котиджърс “, до момента в който възпитаниците на Скот Паркър се задоволяваха с притежание на топката и постепенни офанзиви.
В последна сметка играчите на Нуно Ешпирито Санто дочакаха своя момент в 75-та минута, когато Леандер Дендонкер осъществя след асистенция на един от най-хубавите футболисти на „ вълците “ през сезона Мат Дохърти. До края на дуела не паднаха нови попадения и по този начин домакините се поздравиха с триумфа. С него те остават твърдо на седмата позиция, която евентуално ще им обезпечи присъединяване в евротурнирите през идващия сезон.
Тимът води с четири точки на Евертън и с шест на Лестър, който има мач по-малко. Фулъм пък прекъсна серия от три поредни победи без позволен гол в лигата. В последния кръг Уулвърхемптън гостува на борещия се за купата Ливърпул, до момента в който Фулъм приема вкъщи Нюкасъл.
В другия дуел от съботния следобяд Уест Хем надигра вкъщи с класическото 3:0 Саутхемптън. Две от попаденията бяха дело на Марко Арнаутович, а едно добави Райън Фредерикс. В последния ден от постоянния сезон в Премиършип „ чуковете “ гостуват на Уотфорд, до момента в който „ светците “ одобряват вкъщи Хъдърсфийлд.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР