Отборът на Унион Берлин продължава със страхотното си представяне от

...
Отборът на Унион Берлин продължава със страхотното си представяне от
Коментари Харесай

Късен обрат срещу Гладбах отново изкачи Унион Берлин на първото място в Бундеслигата

Отборът на Унион Берлин продължава със страхотното си показване от началото на сезона в Бундеслигата, като в среща от 12-ия кръг столичани надиграха с 2:1 след поврат вкъщи състава на Борусия Мьонхенгладбах.

И двете попадения за домакините пристигнаха в заключителните минути на срещата, откакто преди този момент Нико Елведи бе дал задатък на " жребчетата " в 33-та минута.

В 79-та обаче Кевин Беренс възвърне паритета на " Старото лесничейство ", откакто засече с глава центриране на Диого Леите.

След изравнителния гол домакините предстоящо се втурнаха в търсене и на второ попадение и бяха доста близо в 86-та минута, когато Крисотфър Тримерл прати топката във вратата на гостите, само че след интервенция на ВАР голът беше анулиран поради засада. Любопитното е, че това бе вторият случай, в който системата за видео повтаряне се намеси, с цел да анулира гол на домакините, откакто в 29-та минута подсказа на основния съдия за игра с ръка на Шералдо Бекер

Дълбоко в добавеното време на дуела обаче нидерландецът Данило Духи хвърли в възторг домакинските последователи, вкарвайки победното попадение за своя отбор след подаване на Джейми Левелинг.

С триумфа Унион Берлин се върна на върха в Бундеслигата с актив от 26 точки единствено на една пред първенеца Байерн Мюнхен. Борусия Мьонхенгладбах пък е на 10-то място с актив от 16 пункта.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР