Отборът на Уилямс ще търси обезщетение от „стотици хиляди” евро,

...
Отборът на Уилямс ще търси обезщетение от „стотици хиляди” евро,
Коментари Харесай

Уилямс ще изиска парите по щетите от абсурдната шахта

Отборът на Уилямс ще търси обезщетение от „ стотици хиляди” евро, откакто колата на водача Джордж Ръсел претърпя щета в шасите, откакто шахта на трасето в Баку бе сложена ужасяващо зле. Всичко стана на петъчната подготовка в Азербайджан, като на една от вършиме Ръсел повреди тежко болида си, след което тренировката за него завърши.

Ръсел: Усетих по какъв начин ударът мина през тялото ми

Отворът бе приключване на водата бе развинтен, откакто по-рано през него мина Шарл Льоклер, след което Ръсел бе беззащитен да избегне случая, който го правил в последна сметка. По този метод първата подготовка завърши, откакто трябваше да бъдат тествани повече от 300 шахти по трасето, само че все пак втората подготовка започва в точния момент, откакто бе отсрочена с 30 минути по-късно.

Проследете целия завладяващ уикенд към Гран При на Азербайджан, 4-и кръгпрез сезона във Ф1, посредством директните излъчвания на DIEMA SPORT и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. Квалификацията в събота, 27-и април, започва в 16 часа българско време, а надпреварата е ден по-късно, точно на Великден, от 15,10 часа.

„ Капакът на шахтата е можела да направи доста по-големи беди и сумата, която се обрисува да платим е с шест числа. Джордж е добре, а това е най-важното. ФИА възприе случая извънредно съществено и се твърди, че всеки похлупак ще бъде свален, тестван и подложен, както би трябвало за надпреварата”, показа шефът на Клер Уилямс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР