Отборът на Уест Хям спечели с минималното 1:0 като домакин

...
Отборът на Уест Хям спечели с минималното 1:0 като домакин
Коментари Харесай

Уест Хям удари Манчестър Юнайтед и върна интригата в битката за топ 4

Отборът на Уест Хям завоюва с минималното 1:0 като хазаин Манчестър Юнайтед в среща от 35-ия кръг на британската Висша лига и на процедура върна интригата в борбата за топ 4 и присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон.

Единственото попадение на " Лондон Стейдиъм " осъществя Саид Бенрама през първото полувреме, когато той стреля от отдалеченост, а стражът на " алените дяволи " Давид Де Хея позволи груба неточност, позволявайки на топката да мине през ръката му и да донесе трите точки на " чуковете ".

Тази победа за момчетата на Дейвид Мойс пък може да се окаже основна за тяхното оцеляване в елита, като лондончани към този момент са на 7 точки над зоната на изпадащите три кръга преди края на сезона.

Успехът за Уест Хям може да послужи и мотивиращо за отбора за идния първи дуел от полуфиналите в шампионата Лига на конференциите против АЗ Алкмаар идния четвъртък (11 май).

Загубата на Манчестър Юнайтед остави отбора на 4-та позиция с 63 пункта, което е единствено с един повече от 5-ия Ливърпул. Единствената разтуха за момчетата на Ерик загар Хаг е, че за момента те имат мач по-малко по отношение на " мърсисайдци ".

В битката за топ 4 обаче са забъркани още Нюкасъл Юнайтед, който към този момент е 3-ти с 65 точки, както и 8-ят Брайтън, защото " чайките " може и да имат 10 точки по-малко по отношение на третия в подреждането, само че те са тимът с минимум изиграни мачове в цялото състезание.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР