Отборът на Уест Хем ще прекрати преговорите с Деклан Райс

...
Отборът на Уест Хем ще прекрати преговорите с Деклан Райс
Коментари Харесай

Уест Хем спря преговорите за нов договор с Райс, но не смята да го продава лятото

Отборът на Уест Хем ще приключи договарянията с Деклан Райс за нов контракт, до момента в който летният трансферен прозорец не завърши, откакто халфът отхвърли предложение за нов договор за 8 години на стойност 83 милиона паунда, оповестява „ Sky Sports “.

Челси и Манчестър Юнайтед се интересуват от 23-годишния британски национал, само че актуалното му съглашение изтича след две години, а Уест Хем има опцията да го удължи с още 12 месеца до 2025 година.

В сряда „ чуковете “ предложиха на Райс нов контракт на стойност 200 000 английски лири на седмица, което би го направило най-добре платеният състезател в историята на клуба, само че футболистът е отхвърлил офертата и е подготвен да напусне това лято.

Лондончани са подготвени да продадат Райс, който се причисли към клуба на 14-годишна възраст, откакто беше освободен от Челси, само че единствено на вярната цена през лятото на 2023 година, в случай че не подпише нов контракт.

Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс към този момент съобщи неотдавна, че Райс коства минимум 150 милиона паунда, като в същото време повтори позицията на клуба, че британският национал не се продава.

BREAKING: West Ham will not sell Declan Rice this summer and will hold more talks about his future when the transfer window closes ✍️
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР