Отборът на Уест Хем разби този на Лестър с 3:0

...
Отборът на Уест Хем разби този на Лестър с 3:0
Коментари Харесай

Лестър се срина срещу Уест Хем

Отборът на Уест Хем разруши този на Лестър с 3:0 като посетител в първа среща от неделната стратегия на 4-тия кръг във Висшата лига. С попадения се регистрираха Михаел Антонио, Пабло Форналс и Джарод Боуен.

Срещата стартира по най-хубавия метод за възпитаниците на Дейвид Мойс, откакто " чуковете " поведоха рано в резултата. Попадението падна в 14-та минута и беше дело на Михаел Антонио, който се възползва от великолепно подаване на Аарън Кресуел.

Двадесет минути по-късно положителната игра на гостите се увенча с нов удар по упоритостите на " лисиците ". В 34-тата минута, след привидно напразно изчистване след тъч на Аарън Кресуел, защитата на " лисиците " проспа игровата обстановка, с цел да може Пабло Форналс да се откъсне самичък против Каспър Шмайхел и да означи за 2:0.

Втората част продължи да се развива по същия метод, като момчетата на Брендън Роджърс се оказаха изцяло неспособни да затруднят чудесно построения отбранителен блок на Уест Хем. В 83-тата минута интригата беше дефинитивно прекършена. След следващата си скоростна контраофанзива Пабло Форналс съумя да изведе по превъзходен метод Джарод Боуен, който не елементарни на Шмайхел за трети път, вкарвайки за 3:0.

В края на срещата Джейми Варди пропусна самичък против стража на гостите, преди Харви Барнс да означи, само че попадението му бе анулирано поради засада.

С успеха си Уест Хем влезе в топ 10 на класирането с 6 пункта от 4 мача, до момента в който Лестър не съумя да резервира 100-процентовия си актив, оставайки с 9 пункта.

В различен мача от британската Висша лига, почнал от 14 ч. българско време, тимът на Саутхемптън се оправи безпроблемно с този на Уест Бромич Албиън, побеждавайки го с 2:0 вкъщи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР