Отборът на Уест Хем постигна солидна победа над Брентфорд в

...
Отборът на Уест Хем постигна солидна победа над Брентфорд в
Коментари Харесай

Уест Хем разби Брентофрд в исторически мач за Джаръд Боуен

Отборът на Уест Хем реализира солидна победа над Брентфорд в мач от Висшата лига на Англия. „ Чуковете ” победиха своя противник с 4:2, а дуелът ще се запомни с хеттрика, който звездата на домакините Джаръд Боуен осъществя. Това е първият случай, в който британският национал вкарва три гола в един мач.

Двубоят в британската столица стартира по страховит метод за Уест Хем. „ Чуковете ” имаха потребност от единствено няколко минути, с цел да натрупат задатък от два чисти гола. Джаръд Боуен бе прецизен в 5-ата и 7-ата минути, с цел да наклони съществено везните в интерес на домакините.

Футболистите на Брентфорд обаче демонстрираха темперамент и в 13-ата минута Нийл Маупей понижи изоставането на гостите.

Малко след час игра Боуен оформи своя хеттрик, а в 69-ата минута Емерсон повиши на 4:1 с превъзходно осъществяване. Осем минути преди края на постоянното време Брентфорд също стигна до гол посредством Йоан Уиса, който одеве се бе появил на терена.

В последна сметка това остана и крайния резултат в мача. Трите точки изкачиха Уест Хем до осмото място в таблицата, до момента в който Брентфорд остава на 16-а позиция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР