Отборът на Удинезе постигна лесен успех с 2:0 над Беневенто

...
Отборът на Удинезе постигна лесен успех с 2:0 над Беневенто
Коментари Харесай

Удинезе не се затрудни срещу най-слабия отбор в Серия “А”

Отборът на Удинезе реализира елементарен триумф с 2:0 над Беневенто в среща от 16-ия кръг на Серия “А”. Попаденията за домакините осъществиха Антонин Барак (5) и Кевин Лазаня (41). Двубоят мина под диктовката на състава на Масимо Одо.

Мачът стартира чудесно за Удине и още в 5-ата минута Антонин Барак даде преднина на “Дачия арена”. Той се възползва от асистенция на един от най-хубавите играчи на отбора Якуб Янкто. Малко по-късно Али Аднан можеше да направи 2:0, само че гредата избави гостите.

В края на първата част Кевин Лазаня не пропусна да се разпише. Един от най-хубавите на терена Барак пък се регистрира с асистенция. През второто полувреме нещата на “Дачия арена” продължиха да се развиват пред вратата на Алберто Бриньоли.

Finisce il primo tempo di #UdineseBenevento. 2-0 #bianconero firmato da Antonin #Barak e Kevin #Lasagna! #Udinese 2 #Benevento 0#ForzaUdinese #SerieA pic.twitter.com/xw5GKP15Pd
— Udinese Calcio (@Udinese_1896) December 10, 2017
В 57-ата минута Антонин Барак шутира, само че кълбото мина на сантиметри от задачата. Шест минути по-късно Ледиан Мемушай можеше да понижи, само че той пропусна задачата. В края на срещата Беневенто се опита да вкара най-малко един гол, само че първо Д’Алесандро, а след това и Арментерос не бяха точни.

СТАТИСТИКА НА МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Серия А 16 кръг, неделя 10 декември  Удинезе 2:0краен резулат  Беневенто
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР