Отборът на Турция продължава с блестящото си представяне в квалификациите

...
Отборът на Турция продължава с блестящото си представяне в квалификациите
Коментари Харесай

Турция се разправи с Норвегия

Отборът на Турция продължава с блестящото си показване в квалификациите за Мондиал 2022. Възпитаниците на селекционера Шенол Гюнеш записаха безапелационен триумф във втория си мач от група G, надделявайки с 3:0 над Норвегия като посетител. Мачът се игра в испанския град Малага поради рестрикциите, подбудени от пандемията от ковид.

Това бе втори триумф за Турция от началото на акцията. Преди два дни южната ни съседка сервира сериозна изненада, побеждавайки с 4:2 състава на Нидерландия.

Озан Туфан осъществя два гола за символичните посетители, а третият бе дело на Чаглар Союнчу. Така Турция оглави еднолично краткотрайното класиране в групата с цялостен актив от точки.

Толкова има и скромния отбор на Черна гора. В първич кръг черногорци се постановиха с 2:1 над Латвия като посетител, а през днешния ден предстоящо се постановиха с 4:1 над Гибралтар.

В същото време Нидерландия реализира първа победа в групата. „ Лалетата” се постановиха с 2:0 над Латвия.

В идващия кръг Турция приема Латвия, до момента в който Нидерландия е посетител на Гибралтар. В третия мач един против различен се изправят тимовете на Черна гора и Норвегия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР