Отборът на ЦСКА замина за Хърватия, където в четвъртък ще

...
Отборът на ЦСКА замина за Хърватия, където в четвъртък ще
Коментари Харесай

ЦСКА няма да пази резултата от София в Осиек

Отборът на ЦСКА отпътува за Хърватия, където в четвъртък ще играе против Осиек мач-реванш от втория прелиминарен кръг на Лига Европа.
 Двама значими играчи са на линия за ЦСКА против Осиек
" Армейците " завоюваха първия мач в София с 1:0 след гол шедьовър на Евандро. Двубоят с Осиек е от 21,45 часа и ще бъде излъчен от bTV Action, а студиото стартира четвърт час по-рано.

Треньорът Люпко Петрович е безапелационен, че на стадион " Градски врът " алените няма да се бранят, а ще играят офанзивно и ще търсят попадение, което да им облекчи работата по класирането за третия кръг.

" Няма единствено да се пазиме, както чух в последно време. В никакъв случай не се усещаме обезпокоени. Все отново ние сме отборът, който разполага с преимущество в резултата, въпреки и минимално.

Моето мнение е, че в случай че се оправим както в първия мач, справедливо ще продължим напред.

Съперникът разполага с прочут комфорт от позиция на това, че 10 индивида в състава им почиваха в неделя в последната турнирна среща ", сподели Петрович на летището.

" Отборът има конфигурация за един добър мач. Надявам се да вземем това, за което отиваме. Напасваме нещата. Амбицирани сме да напредваме ", сподели бранителят Божидар Чорбаджийски.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР