Отборът на ЦСКА вече направи първа тренировка в Австрия, където

...
Отборът на ЦСКА вече направи първа тренировка в Австрия, където
Коментари Харесай

ЦСКА с първа тренировка на австрийска земя

Отборът на ЦСКА към този момент направи първа подготовка в Австрия, където ще протече вторият стадий от лятната подготовка на „ червените”. Тимът отпътува за втория си лагер рано тази заран.

Ето какво написаха от ЦСКА в формалния си уебсайт.

ЦСКА организира първa подготовка на австрийска земя. В заниманието взеха присъединяване всички налични 24 футболисти, които попаднаха в групата за лагер-сбора. Тази вечер старши треньорът Любослав Пенев акцентира oсновно на тактически задания.

Сутринта тимът отлетя за Австрия и към обяд се настани в първокласен хотел в курортното градче Фулпмес. Приятно и ветровито време, с температура на въздуха към 18 градуса посрещна армейците, които ще разполагат с отлични условия за една пълноценна подготовка и възобновяване, с цел да може отборът да е подготвен за тежките борби, които предстоят в евротурнирите и родния шампионат.

Първата котролна среща е планувана за на следващия ден (26 юни) в 19:00 часа българско време (18:00 локално време) и ще бъде излъчена директно в ефира на Диема. Съперник е австрийския първокласен отбор Вакер (Инсбрук), а дуелът ще се играе на стадиона в град Фулпмес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР