Отборът на ЦСКА стана третият ни участник в третия предварителен

...
Отборът на ЦСКА стана третият ни участник в третия предварителен
Коментари Харесай

ЦСКА напред след драма с дузпи в Осиек

Отборът на ЦСКА стана третият ни участник в третия прелиминарен кръг на Лига Европа, откакто в профил хърватския Осиек след продължения и дузпи. Резултатът 1:0 от " Българска войска " се повтори и на " Градски врът " в Осиек, само че в интерес на домакините.
 Делегация на ЦСКА уважи паметта на починалите български военни край Вуковар
В продълженията " алените " пропуснаха да решат мача в своя изгода, само че при дузпите бяха по-концентрирани и отстраниха своя противник с 4:3. В воин за тима на Люпко Петрович се трансформира Али Соу, осъществил последния углавен удар.

" Спечелихме, тъй като по-добре изпълнихме дузпите. Осиек е страховит тим. Разполагат с млади играчи, които имат качества, знаят да играят добре. Имахме своите шансове, Али Соу изпусна стопроцентово състояние, само че за наслада продължаваме.

Имаме проблем с головете. Ако бяхме вкарали повече в София, нямаше да се постанова да пазим този гол през днешния ден. Албентоса е умел състезател, не преставам да настоявам, че не беше изцяло подготвен. Нека не приказваме за бъдещия противник.

Имаме преди този момент мач в неделя от шампионата, който би трябвало да спечелим. Трябва да възстановим играчите, тъй като имаме един тим, а не два ", разяснява Люпко Петрович.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР