Отборът на ЦСКА-София се наложи над Литекс с 5:3 в

...
Отборът на ЦСКА-София се наложи над Литекс с 5:3 в
Коментари Харесай

ЦСКА-София и Литекс си спретнаха фиеста с 8 гола

Отборът на ЦСКА-София се наложи над Литекс с 5:3 в контролна среща, играна на националната футболна база в Бояна. Първоначално инспекцията трябваше да се организира въз основата на столичани в Панчарево, само че поради замръзналите терени там, бе взето решение дуелът да бъде изместен. За спечелилите точни бяха Марк-Емилио Папазов, Матиас Фаетон, Дюкенс Назон, Илиан Антонов и Джонатан Линдсет. Докато за ловчалии се разписаха Иван Иванов, Георги Стайков и Кингсли Бучи.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CSKA Sofia FC (@cskasofiafc)

ЦСКА-София даде късмет и на тримата си вратари. Димитър Евтимов стартира като титуляр, Густаво Бусато го размени в 30-ата минута, а през втората част Марин Орлинов също влезе в игра. След два дни столичният отбор отпътува за Турция, където ще организира по-голямата част от зимната си подготовка. Следващата контрола на „ алените “ е против Корона Келце на 20 януари (събота)

Още във втората минута Марк-Емилио Папазов даде задатък на „ армейците “, откакто бе прецизен с удар с глава. Малко по-късно Литекс изравни посредством Иван Иванов, който от близко не остави шансове на Димитър Евтимов. В 22-ата минута Матиас Фаетон от дузпа даде нов задатък на състава воден от Нестор Ел Маестро. Едва 60 секунди по-късно ЦСКА стигна и до трети гол. Дюкенс Назон бе изтърван в наказателното поле и прати топката в мрежата. В 30-ата минута Литекс понижи резултата до 2:3. Разписа се Георги Стайков, който се възползва от недоразумение в отбраната на „ алените “.

След подновяването на играта ЦСКА продължи да господства. В 56-ата минута Тобиас Хайнц откри в отлична позиция Илиан Антонов и той повиши на 4:2. В 78-а минута Кингсли Бучи с компактен от дребното наказателно поле вкара трети гол на сметката на Литекс за 3:4. В 90-ата минута Джонатан Линдсет оформи крайното 5:3 в интерес на ЦСКА.

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР