Отборът на ЦСКА се доближи на две точки от лидера

...
Отборът на ЦСКА се доближи на две точки от лидера
Коментари Харесай

ЦСКА удари Етър в края и се доближи на две точки от върха

Отборът на ЦСКА се приближи на две точки от водача в Първа лига Лудогорец, откакто победи Етър с 3:1 като посетител в мач от 25-ия кръг на шампионата.

На стадиона във Велико Търново „ болярите “ затрудниха много именития си противник, само че след нулево първо полувреме, „ алените “ въпреки всичко взеха своето след почивката. Резултатът бе открит в 64-та минута, когато Жоржиньо получи остроумен пас от централния нападател на „ армейците “ Али Соу и не сбърка, останал очи в очи с вратаря на домакините. Само пет минути по-късно Соу повиши на 2:0 след мощен изстрел отблизо разстояние. В 75-та минута Даниел Младенов върна възможностите на „ виолетовите “ след добра асистенция на Милчо Ангелов, само че в 81-та минута Соу постави точка на разногласието с втория си гол в мача.

По този метод ЦСКА записа 17-та победа от началото на сезона и се приближи на две точки от водача Лудогорец, който на следващия ден гостува на Левски в дербито от кръга. Етър от своя страна на процедура загуби възможностите си да влезе в първата шестица преди втората фаза на шампионата, като остава на седмо място с 37 точки, три по-малко от шестия Черно море, който на следващия ден посреща Ботев Пловдив. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР