Отборът на ЦСКА разнищи състава на Македония ГП с 4:0

...
Отборът на ЦСКА разнищи състава на Македония ГП с 4:0
Коментари Харесай

ЦСКА удари Македония ГП с 4:0


Отборът на ЦСКА разнищи състава на Македония ГП с 4:0 в мач реванш от втория прелиминарен кръг на Лига на конференциите.

Срещата стартира в бързо движение, като още в първите 120 секунди Калоян Кръстев и сътрудниците му сътвориха две разбърквания пред вратата на гостите.

След това Филип Алексовски се откъсна рисково зад отбраната на " алените ", само че Густаво Бусато излезе прозорливо и съумя да почисти топката в точния момент. В 19-а минута пристигна и слаб удар на състезател от Македония ГП, само че нямаше проблеми за стража на българския отбор.

Минута по-късно Перес се оказа на добра позиция след неточност на Амос Юга, само че интервенция на Матай съумя да избави " алените ".

В 31-а минута ЦСКА съумя да открие от обичаната си обстановка - ъглов удар. След центриране на Георги Йомов, топката беше продължена от Мено Кох, а Юрген Матай съумя с мощно воле да преодолее Стевковски за 1:0.

В 34-а минута пристигна огромно безредие пред вратата на Бусато, само че Матай почисти преди Стойковски да означи.

В 48-ата минута Йомов имаше опция да потърси с воле вратата на тима от Северна Македония, само че ударът на крилото беше извънредно неопределено и излезе в навън.

В 61-а минута ЦСКА съумя до гголяма степен да си реши дуела. След изритана топка напред от Мено Кох Лазар Туфегджич съумя да плъзне извеждащ пас към Георги Йомов, който разстреля Стевковски з
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР