Отборът на ЦСКА приема Локомотив Пловдив в мач от 33-ия

...
Отборът на ЦСКА приема Локомотив Пловдив в мач от 33-ия
Коментари Харесай

ЦСКА няма право на грешка срещу Локомотив Пловдив

Отборът на ЦСКА приема Локомотив Пловдив в мач от 33-ия кръг на efbet Лига. Срещата е довечера от 21:00 часа на стадион „ Българска войска ” и може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим мача онлайн минута по минута.

" Червените " нямат право на неточност. Тимът на Саша Илич продължава да играе добре и се старае да измести Лудогорец, като 3 мача преди края разликата е единствено една точка. Всяка една стъпка изкривено в оставащите дуели ще коства прекомерно скъпо на кандидатите за купата.

Въпреки че по-рано тази година (4 март) точно " смърфовете " съумяха да измъкнат точка - 1:1 против състава на " алените " на " Армията ", то пловдивчани мъчно ще повторят това достижение в тази среща. Домакините са стимулирани и ще се раздадат оптимално, с цел да не позволен неточност в борбата за върха, която може да се води и до последния ден на сезона.

Локомотив Пловдив по всяка възможност още веднъж няма да може да разчита на вратаря, който Томаш наложи във времето - Динко Хоркаш. Причината е, че той продължава да се възвръща от травма. На процедура хърватският пазач е навън от края на сезона, откакто счупи кутре при триумфа над Левски с 1:0 в последния кръг на постоянния сезон. До този миг той мачовете в плейофите, а на негово място се подвизава Илко Пиргов.

Притеснения обаче изпитва и Саша Илич заради травми, откакто Галин Минков и Жеферсон се възвръщат от известно време, Назон се нарани преди дербито с Лудогорец, а Браян Морено - по време на него. В лазарета е и Брадли де Нойер, който ще се възвръща най-малко до края на календарната година след травма при символичното домакинство на Черно море.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР