Отборът на ЦСКА постигна победа с 3:1 при домакинството си

...
Отборът на ЦСКА постигна победа с 3:1 при домакинството си
Коментари Харесай

ЦСКА постигна първа победа под ръководството на Алън Пардю и си гарантира второто място

Отборът на ЦСКА реализира победа с 3:1 при семейството си на Славия в дуел от 29-ия кръг на Първа лига.

" Червените " откриха резултата във втората минута, когато Греъм Кери центрира отляво в наказателното поле на " белите ", капитанът на Славия Емил Виячки се размина с топката и тя попадна на волето на Георги Йомов, който се разписа в горния ляв ъгъл на вратата, защитавана от Светослав Вуцов.

Отново Йомов попадна в прегръдките на своите съотборници в 20-ата минута, когато още веднъж засече центриране на Гери отляво в пеналтерията на гостите и с удар по земя прати топката за повторно в мрежата зад Вуцов.

ЦСКА направи преднината си класическа в 36-ата минута. Греъм Кери центира от фаул в наказателното поле на " белите ", където на втората греда Жорди Кайседо с едно допиране прати топкта в долния ляв ъгъл.

В началото на второто полувреме Славия върна едно попадение, дело на резервата Радослав Кирилов, само че повече голове не паднаха до края на срещата и по този начин тя приключи при резултат 3:1 в интерес на ЦСКА.

В класирането отборът на Алън Пардю събра актив от 56 точки, на 17 точки зад първенеца Лудогорец и на 7 пред третия Левски. Това значи, че два кръга преди края на шампионата " алените " ще завършат сезона на второто място.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР