Отборът на ЦСКА постигна минимална победа с 1:0 при домакинството

...
Отборът на ЦСКА постигна минимална победа с 1:0 при домакинството
Коментари Харесай

ЦСКА постигна пестелива победа на Септември преди първия мач с Базел от Лигата на конференциите

Отборът на ЦСКА реализира минимална победа с 1:0 при семейството си на Септември София в дуел от шестия кръг на Първа лига.

Единственото попадение на стадион „ Българска войска “ бе маркирано в 59-ата минута, когато Джонатан Линдсет изведе Лазар Туфегджич отлявно зад защитата на гостите, а полузащитникът на алените продължи топката към Браян Морено в наказателното поле на новака в елита, като колумбиецът с удар от придвижване се разписа в левия ъгъл на вратата, защитавана от Димитър Шейтанов.

По-рано в дуела Симеон Александров се разписа във вратата на ЦСКА, само че голът бе анулиран поради засада на младокът при извеждащото подаване от страна на Димитър Костадинов.

В класирането съставът на Саша Илич събра актив от 13 точки и се изкачи на краткотрайното второ място, на точка за водача ЦСКА 1948, който е и с мач повече. Септември пък е 13-и с 4 извоювани пункта.

На 18 август, четвъртък, ЦСКА посреща тима на Базел в първия мач от плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите. Двубоят е на Националния стадион " Васил Левски " от 20 часа.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР