Отборът на ЦСКА победи Кариана Ерден с 3:1 в приятелска

...
Отборът на ЦСКА победи Кариана Ерден с 3:1 в приятелска
Коментари Харесай

ЦСКА победи Кариана в контрола

Отборът на ЦСКА победи Кариана Ерден с 3:1 в другарска среща, играна въз основата в Панчарево. Цветомир Тодоров откри за гостите в 32-ата минута, само че единствено три по-късно Тиаго Родригес възвърне равенството. Отново Тиаго в 72-ата минута означи и донесе цялостния поврат. В последната минута на мача пък резервата Али Соу оформи крайния резултат 3:1. Като цяло отборът на Милош Крушчич беше по-добрият тим на терена и справедливо се поздрави с триумфа, който можеше да бъде и по-изразителен, само че пропуски направиха редица от играчите в червен състезателен екип.

В мача поради разнообразни травми присъединяване не взеха Томи Юрич, Митко Митков и Иван Турицов. Очаква се Юрич и Турицов да възобновят пълноценни тренировки до края на седмицата. В момента те се готвят самостоятелно във фитнеса. По-дълго ще отсъства Митков.

Първата по-опасна обстановка пристигна чак в 17-ата минута, когато Евандро съумя да засече с глава едно центриране от корнер, само че неговият удар мина около лявата греда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР