Отборът на ЦСКА (от 90-те до наши дни), ръководен от

...
Отборът на ЦСКА (от 90-те до наши дни), ръководен от
Коментари Харесай

ЦСКА разгроми Лудогорец с 11 гола в 2 мача в WINBET е-футбол лига

Отборът на ЦСКА (от 90-те до наши дни), управителен от Пламен Димитров, вкара общо 11 безответни гола в 2 мача на отбора на на Кай Шаленберг в WINBET е-футбол лига. Германецът е победител от първото издание на електронното състезание по баскетбол на България, само че във футболния шампионат мъчно съумява да се опълчи на противниците си в топ 14. Двубоите бяха излъчени през вчерашния ден по Sportal TV. В първата среща голове за алените означиха Бербатов (11, 82 мин.), Пенев (52 мин.), Стоичков (56 мин.) и Гъргоров (90+5 мин.).

В мача реванш от електронното състезание по футбол на България Лудогорец имаше няколко положителни благоприятни условия да поведе в резултата, само че по този начин и не съумях. Пламен Димитров си извоюва по незабравим метод и втората победа. Головата серия стартира с попадение на Пенев в 28-ата минута, а в самия завършек на първото полувреме виртуалният арбитър свири дузпа за гостите, която извърши Гъргоров (45+2 мин.) и удвои резултата за ЦСКА (от 90-те до наши дни). Червените означиха още четири гола през втората част от мача посредством Пенев (65 мен.), Каранга (72 мин.), Гъргоров (74 мин.) и Бербатов (90+3 мин.). Така срещата сред Лудогорец и ЦСКА (90-2020) от топ 14 на WINBET e-футбол лига приключи при резултат 0:6.

WINBET е-футбол лига се провежда от „ Спортс Мениджмънт България “ и се излъчва извънредно от Sportal TV всеки работен ден от 21:00 часа и от 23:00 (или 11:00) часа през почивните дни. Повече информация за шампионата бихте могли да откриете на уеб страницата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР