Отборът на ЦСКА официално обяви първия си трансфер по време

...
Отборът на ЦСКА официално обяви първия си трансфер по време
Коментари Харесай

ЦСКА привлече Тобиас Хайнц

Отборът на ЦСКА публично разгласи първия си трансфер по време на зимния трансферен прозорец, откакто към клуба се причисли норвежкият полузащитник Тобиас Хайнц.

До този миг Хайнц беше благосъстоятелност на шведския първенец Хекен, само че през предишния сезон халфът направи съществено усещане с екипа на норвежкия Сарпсборг, където играеше чартърен и осъществя общо 15 попадения и добави 4 попадения и оказа помощ на своя отбор да приключи на 8-мо място в шампионата.

След края на сезон от клуба са отправили към него " историческо " предложение, само че играчът е отказал, тъй като желанието му е било да играе в чужбина, пишат от ЦСКА.

На клубния си уебсайт " алените " разкриха, че 24-годишният футболист е дошъл в България нощес, а през днешния ден е минал сполучливо медицински прегледи пред да подпише с " армейците ". Трансферната сума ще остане конфиденциална.

На " Българска войска " Хайнц Тобиас Хайнц ще носи екипа с №14, като норвежецът беше показан със специфичен клип.

" Тук съм. Във популярен клуб с история, традиция и дух. Клуб, който следва правилата на създателите си: да се бори без боязън, да се жертва за клуба, да печели за почитателите си. Търся смисъл и мога да го намеря тук. Тук съм да играя по вашия метод. Тук съм за ЦСКА ", съобщи новият състезател на ЦСКА във видеото.

Тобиас Хайнц може да работи както по крилото, по този начин и на позицията зад централния нападател.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР