Отборът на ЦСКА не смята да приключва със селекцията през

...
Отборът на ЦСКА не смята да приключва със селекцията през
Коментари Харесай

ЦСКА отново поглежда към капитана на Славия

Отборът на ЦСКА не счита да завършва със селекцията през лятото. От стадион „ Българска войска “ още веднъж са насочили взор към отбора на Славия и по-точно към един от капитаните на тима – Радослав Кирилов. Представители на „ алените “ даже предходната седмица към този момент са осъществили контакт, с цел да схванат каква е опцията крилото да заиграе за 31-кратните първенци.

Интересът на ЦСКА към родния национал не е неотдавна. Той бе желан още през предишното лято, когато обаче „ алените “ взеха решение в последния миг да привлекат Калоян Кръстев, тъй като бил по-перспективен.

Очаква се на „ Армията “ да се подсилят с още един флангови футболист, откакто новият треньор Саша Илич няма да разчита на Йоан Баи и Яник Вилдсхут.

30-годишният Радослав Кирилов, който в понеделник изведе Славия с капитанската лента при успеха с 1:0 в гостуването на новака Спартак Варна, стартира петата си акция с екипа на „ белите “. Той дойде на „ Овча Купел “ в средата на сезон 2018/2019 след къс интервал в третодивизионния италиански Вис Пезаро.

Ако се стигне до сходен трансфер, то той няма да бъде първият по оста „ Славия “ – „ Българска войска “. Преди Калоян Кръстев и Георги Йомов беше притеглен в ЦСКА точно от отбора на „ белите “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР