Отборът на ЦСКА не получи почивка след изиграна контрола с

...
Отборът на ЦСКА не получи почивка след изиграна контрола с
Коментари Харесай

ЦСКА тренира в отлично настроение след равенството с Динамо

Отборът на ЦСКА не получи отмора след изиграна контрола с Динамо (Киев). Двата отбора не съумяха да излъчат победител, завършвайки при нулев резултат.

Днес футболистите на Стамен Белчев, които взеха присъединяване в спаринга организираха възстановително занятие тази заран, а останалите упражняваха на цялостни обороти, пишат на уеб страницата си от ЦСКА.

 ЦСКА не победи Динамо (Киев) и от третия опит, солидно показване на
ЦСКА не победи Динамо (Киев) и от третия опит, солидно показване на " армейците "

Нулево реми в Марбея, новите и юношите се появиха на терена

С тима към този момент упражняват и Александър Барт и Александър Георгиев, които заради леки травми пропуснаха инспекцията с Динамо.

Ето какво още написаха на уеб страницата си " алените ":

" Въпреки че в контролата с Динамо Киев се видя, че играчите на ЦСКА са доста изморени от натоварнията по време на подготовката, тренировките не престават по проект.

Футболистите, които играха през по-голямата част от мача, организираха възстановително занятие тази заран, а останалите упражняваха на цялостни обороти. След като пропуснаха дуела с Динамо поради леки травми, Александър Барт и Александър Георгиев към този момент са здрави и разполагаем на Стамен Белчев. Единственият отсъстващ от заниманието беше вратарят Слави Петров, който продължава да се лекува от грипа, който го повали преди няколко дни.

Умората явно е единствено физическа, тъй като в отбора се следи чудесно въодушевление и играчите се влагат оптимално във всяка подготовка.

За първи път по време на лагера в Испания тимът няма да тренира двуразово, а следобяд футболистите ще получат отмора.

Следващата контрола на ЦСКА е против Спартак Москва. Тя е планувана за 18:30 часа на 31 януари (сряда) и ще се играе на стадион " Естадио Мунисипал де Ла Линея ". Двубоят ще бъде излъчен онлайн по Диема Спорт и ЦСКА ТВ ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР