Отборът на ЦСКА (Москва) надигра с 3:0 като гост Ахмат

...
Отборът на ЦСКА (Москва) надигра с 3:0 като гост Ахмат
Коментари Харесай

ЦСКА гази с 3:0, Миланов гледа от пейката

Отборът на ЦСКА (Москва) надигра с 3:0 като посетител Ахмат (Грозни) в дуел от 22-ия кръг на съветското състезание. Александър Головин изведе “армейците” напред в резултата още в 6-ата минута с удар по земя отблизо разстояние след хубава офанзива на столичани, която хвана в крачка защитата на домакините. В 28-ата минута Витиньо с акуратен шут от границата на наказателното поле изпрати топката в долния ляв ъгъл на стража Виталий Гудиев. В 68-ата минута ветеранът Сергей Игнашевич оформи класическата победа на гостите. Той бе прецизен с глава след центриране от корнер на Бибрас Натхо.

Българският национал Георги Миланов остана през всичките 90 минути на скамейката на запасите. Халфът е записал участия едвам в половината срещи на отбора си в Премиер Лигата този сезон и има общо 313 минути по терените на Русия през сегашния шампионат.

Тимът на Виктор Гончаренко краткотрайно се изкачи на второ място в класирането, изпреварвайки Краснодар и Зенит. Московчани събраха 41 точки - с 5 по-малко от водача Локомотив (Москва), който на следващия ден гостува на Урал. Ахмат е 10-и с 26 точки.

СТАТИСТИКА НА МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Премиер Лига 22 кръг, неделя 11 март  Ахмат Грозни 0:3краен резулат  ЦСКА (Москва)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР