Отборът на ЦСКА гостува на Санкт Якоб Парк“ на Базел

...
Отборът на ЦСКА гостува на Санкт Якоб Парк“ на Базел
Коментари Харесай

ЦСКА ще се опита да удържи на натиска в Швейцария и да сътвори голямата си цел

Отборът на ЦСКА гостува на „ Санкт Якоб Парк “ на Базел във втори мач от плейофите на Лигата на конференциите. Мачът от Швейцария започва в 20:00 часа и ще може да бъде следен в ефира на DIEMA SPORT.

„ Червените “ имат преднина от един гол преди визитата си. Преди тъкмо 7 дни Серхио Лопес си означи автогол, с цел да донесе минимална победа на ЦСКА на Националния стадион „ Васил Левски “.

Наставникът на отбора Саша Илич не може да разчита на санкции Брадли де Нойер, който пропусна и първия дуел с швейцарците. Между двата дуела с Базел, столичният клуб не игра среща в efbet Лига, защото отсрочи дуела си с Локомотив Пловдив.

Възпитаниците на Алекс Фрай пък съкрушиха с 5:0 за Купата на Швейцария Алшвил. Сега те ще търсят най-малко минимална победа, с цел да вкарат дуела в продължения или дузпи по сходство на елиминацията на Брьондби кръг по-рано.

Добра вест за някогашния нападател на Рен, Борусия Дортмунд и швейцарския народен отбор, е, че ще може да разчита на френското острие Жан-Кевин Огюстен, пропуснал мача на „ Васил Левски “ поради травма.

Преди към 2 години ЦСКА изненада всички, сразявайки швейцарците с 3:1 на същия „ Санкт Якоб Парк “, с цел да се класира тогава в групите на Лига Европа. Разликата със срещата отпреди 23 месеца е, че в този момент класирането в групите на Лигата на конференциите се взема решение в два мача, а не в един.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР