Отборът на ЦСКА гостува на Берое в мач от 19-ия

...
Отборът на ЦСКА гостува на Берое в мач от 19-ия
Коментари Харесай

ЦСКА ще си връща върха в Стара Загора

Отборът на ЦСКА гостува на Берое в мач от 19-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е през днешния ден от 14:15 часа и може да го гледате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. По традиция в Gong.bg ще проследим всичко най-важно от Стара Загора минута, като в уеб страницата ни може да намерите видео с всички голове и всяка забавна обстановка от мача.

Тимът на Саша Илич ще търси наложителен триумф под Аязмото, с цел да върне първото си  място във краткотрайното класиране. „ Червените ” паднаха до втората позиция в таблицата, откакто през вчерашния ден Лудогорец се наложи над Спартак във Варна и изпревари столичани с две точки.

Задачата на гостите обаче няма да бъде лека, макар проблемите на заралии напоследък. ЦСКА няма победа в Стара Загора от 2019 година насам.  „ Червените ” въпреки всичко влизат като любимец в дуела. Очаква се стадионът  в Стара Загора да бъде цялостен до краен лимит. Както е известно, почитателите на ЦСКА прекратиха протеста си и се завръщат на трибуните. Секторът за посетители бе изцяло разпродаден дни преди дуела.

ЦСКА ще може да разчита на новото си попълнение Тобиас Хайнц, който попадна в групата за мача в Стара Загора. Очаква се той  да стартира срещата от първата минута. Наставникът на „ алените ” Саша Илич няма проблеми с контузени състезатели и ще разчита на всичко най-хубаво.

В същото време сътрудника му Николай Киров ще бъде лишен от новите попълнения Бубакар Траоре и Густаво Каскардо. Старозагорци не съумяха да уредят в точния момент документите на двамата и те остават отвън сметките.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР